KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Opłaty

Przedszkole zapewnia bezpłatne nauczanie, wychowanie i opiekę w godzinach pracy przedszkola od poniedziałku do piątku.

Stawka żywieniowa

(opłata zmienna) naliczana jest za każdy dzień pobytu dziecka w przedszkolu i wynosi:

  • za trzy posiłki - 9,00 zł
  • śniadanie - 2,70 zł
  • obiad - 4,50 zł
  • podwieczorek - 1,80 zł

Płatności za żywienie dokuje się tylko w formie przelewu na konto:
83 1030 1508 0000 0005 5107 7012


Szkoła Podstawowa nr 34:

W szkole podstawowej nr 34 stołówkę szkolną prowadzi firma: Grażyna Marcinek „SMACZEK”

Stawka żywieniowa:

  • Całodzienne (3 posiłki)- 12 zł.
  • Obiad- 8 zł.
  • Śniadanie + obiad-10 zł.
  • Obiad+ podwieczorek- 10 zł.

W przypadku rodzeństwa stosowane są zniżki

Płatności można dokonywać w formie gotówkowej bezpośrednio u ajenta lub w formie przelewu na konto:
22 1050 1025 1000 0090 9742 9873

Podmiot udostępniający informację:
Zespół Szkolno-Przedszkolny nr 8 w Warszawie
odpowiada: Joanna Bogdanska
data: 06-02-2019
wytworzył: Beata Biesiakirska
data: 06-02-2019
data: 06-02-2019
Dziennik zmian strony

Wszystkie wersje tej strony:

W celu uzyskania dostępu do wersji archiwalnej strony skontaktuj się z redaktorem.

  • 02-06-2015 - Uwzględnienie wytycznych WCAG 2.0

Statystyka odsłon tej strony:

Łączna liczba odsłon wszystkich wersji tej strony: 500